Laden...

Moeite met het vinden van een woning in de huidige markt?

 

Naast verkoopbegeleiding bieden wij ook aankoopbegeleiding aan. Ook bij aankoopbegeleiding blijven wij bij onze idealen en hanteren wij een vaste en lage prijs! Aankoopbegeleiding is een dienst waarvan steeds vaker gebruik wordt gemaakt, dit heeft te maken met de huidige woningmarkt. Uw ideale woning vinden is in deze tijd moeilijker dan het lijkt en dan al helemaal voor een goede prijs!

Wanneer u voor onze diensten kiest, zullen wij woningen zoeken die aan uw eisen voldoen. Vervolgens vergezellen we u tijdens verschillende bezichtigingen, onderhandelen we om u zo de juiste prijs te laten betalen en zullen wij te allen tijde ons transparant en eerlijk advies geven. Door het netwerk dat wij hebben opgebouwd hebben wij vaak ook toegang tot woningen voordat deze op sites als Funda komen. Voor slechts €649,- wordt u tijdens het gehele aankoopproces ontzorgd.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Geheel op maat maken wij een plan van aanpak dat bij uw wensen past. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan- en verkoopbegeleiding te combineren, zo wordt u van alles ontzorgd gedurende uw nieuwe stap.

Woningen die wij recent hebben aangekocht:

Naardenstraat 199

Merkske 2

Tobias asserlaan 121