Laden...

Betaalbare makelaar Tilburg

Bent u op zoek naar een betaalbare makelaar in omgeving Tilburg, zodat u zonder extra kosten uw huis kunt verkopen? Dan bent u bij De Voordeel Makelaar Tilburg aan het juiste adres! Wij zijn een betaalbare makelaar in de omgeving van Tilburg. De meeste makelaars vragen om percentage van de vraagprijs, oftewel courtage. Wij werken niet met courtages, maar uitsluitend met een vaste lage prijs. Op deze manier bent u voordeliger uit dan bij andere makelaardijen.

Betaalbare begeleiding van een professionele makelaar

Waarom zou u een makelaar meer betalen bij een hogere woningwaarde? Een makelaar verricht immers dezelfde diensten, ongeachte de verkoopprijs. Wij vinden dit oneerlijk en hanteren daarom uitsluitend een vaste lage prijs. Betaal niet te veel en kies voor De Voordeel Makelaar Tilburg!

Altijd inclusief professionele foto’s

Allereerst maken wij graag geheel vrijblijvend kennis met u en uw woning. Wij zullen tijdens het kennismakingsgesprek de waarde van uw woning en de verschillende verkoopmogelijkheden met u bespreken. In een later stadium komen wij langs om uw woning van uitgebreid te bekijken en om de zo samen met u juiste vraagprijs op te stellen. Uiteraard zal onze fotograaf langskomen om professionele foto’s te maken van uw woning, zodat deze gepubliceerd kunnen worden op Funda tezamen met alle informatie en begeleidende teksten.

Hulp nodig bij de bezichtigingen of doet u dat liever zelf?

Wanneer iemand interesse heeft in uw woning, wordt er een bezichtiging gepland. Dit kan zowel door de makelaar als door uzelf worden gerealiseerd. Na de bezichtiging kan het onderhandelen beginnen met uiteindelijk het tekenen van de verkoopovereenkomst. Wanneer beide partijen deze overeenkomst tekenen, zal onze makelaar naar de notaris gaan om daar een leveringsakte op te stellen. Na het tekenen van de leveringsakte, is de woning niet meer in uw eigendom en is uw woning succesvol verkocht.

Betaalbare tarieven

Als betaalbare makelaar hebben we betaalbare tarieven, in tegenstelling tot andere makelaardijen. Wij hebben zowel een voordeelpakket als een uitgebreid pakket. Beide pakketten zijn goed gevuld en ideaal als u een betaalbare makelaar wilt inschakelen. Ons voordeel pakket is € 1049,- en ons uitgebreide pakket bedraagt € 1649,-. Voor een woningwaarde boven de €350.000,- bedraagt het voordeel pakket €1149,- en het uitgebreide pakket €1849,-.

In contact gekomen met een betaalbare makelaar?

Heeft u interesse in een betaalbare makelaar die alles voor u regelt met betrekking tot de verkoop van uw woning? Schakel ons dan gerust in! Wij zijn expert op het gebied van het verkopen van diverse woningen.

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6