Laden...

Betaalbare makelaar Tilburg

Bent u op zoek naar een betaalbare makelaarin omgeving Tilburg, zodat u zonder extra kosten uw huis kunt verkopen? Dan bent u bij de Voordeel Makelaar Tilburg aan het juiste adres! Wij zijn een betaalbare makelaar in de omgeving van Tilburg. De meeste makelaardijen vragen om courtage. Dit is een extra vergoeding voor de makelaar die u heeft begeleid bij de aan- of verkoop van uw huis. Wij werken niet met courtages, maar uitsluitend met een vaste lage prijs. Op deze manier bent u voordeliger uit dan bij andere makelaardijen.

Betaalbare begeleiding van een professionele makelaar

Waarom zou u een makelaar meerbetalen bij een hogere woningwaarde? Een makelaar verricht dezelfde diensten, ongeachte de verkoopprijs. Wij vinden dat iedereen eenvoudig en op een betaalbare manier een huis moet kunnen verkopen. En daar zorgen wij als de betaalbare makelaar van Tilburg voor!

Altijd inclusief professionele foto’s

Allereerst maken wij graag geheel vrijblijvend kennis met u (en uw woning). Wij zullen tijdens het kennismakingsgesprekde waarde van uw woning en de verschillende verkoopmogelijkheden bespreken. In een later stadium komen wij langs om uw woning van dichtbij te bekijken en om de juiste vraagprijs op te stellen. Uiteraard zal onze makelaar langskomen om professionele foto’s te maken van uw woning, zodat deze gepubliceerd kunnen worden op Fundainclusief een verkopende tekst bij de foto’s.

Hulp nodig bij de bezichtigingen of doet u dat liever zelf?

Wanneer iemand interesse heeft in uw woning, wordt er een bezichtiging gepland. Dit kan zowel door de makelaar als door uzelf worden gerealiseerd. Na de bezichtiging kan het onderhandelen beginnen met uiteindelijk het tekenen van de verkoopovereenkomst. Wanneer beide partijen deze overeenkomst tekenen, zal onze makelaar naar de notaris gaan om daar een leveringsakte op te stellen. Na het tekenen van de leveringsakte, is de woning niet meer in uw eigendom en is uw woning succesvol verkocht.

Betaalbare tarieven

Als betaalbare makelaar hebben we betaalbare tarieven, in tegenstelling tot andere makelaardijen. Wij hebben zowel een voordeelpakket als een uitgebreid pakket. Beide pakketten zijn goed gevuld en ideaal als u een betaalbare makelaar wilt inschakelen. Ons voordeelpakket is € 549,- en ons uitgebreide pakket bedraagt € 1249,-.

In contact gekomen met een betaalbare makelaar?

Heeft u interesse in een betaalbare makelaar die alles voor u regelt met betrekking tot de verkoop van uw woning? Schakel ons dan gerust in! Wij zijn expert op het gebied van het verkopen van diverse woningen.