Laden...

Goedkoop uw huis verkopen Tilburg

Heeft u een woning in Tilburg die u graag zo goedkoop mogelijk wilt verkopen? Dan bent u bij De Voordeel Makelaar Tilburg aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij de verkoop van uw huis. En niet geheel onbelangrijk, we bieden onze diensten aan voor een zeer scherp tarief. Lees nu verder als u ook goedkoop uw huis wilt verkopen.

Goedkoop uw huis verkopen met de Voordeel Makelaar Tilburg

De Voordeel Makelaar Tilburg is specialist op het gebied van het verkopen van woningen en het gehele traject er omheen. Onze makelaars zorgen ervoor dat het proces van A tot Z uitstekend verloopt. Een goede makelaar helpt u om uw huis te verkopen tegen de beste prijs. Wij kunnen dit goedkoop voor u realiseren!

Geld besparen?

Veel mensen willen goedkoop hun huis verkopen en schakelen daarom geen makelaar in. Zij nemen vrije dagen op en maken zelf foto’s en leiden zelf de potentiële kopers ronds tijdens diverse bezichtigingen. Dit lijkt kostenbesparend, maar wist u dat wij voor een klein bedrag vrijwel alle taken tijdens het verkooptraject voor u uit handen nemen?

Een goedkope makelaar

Wanneer u een goedkope makelaar vindt, maken zij meestal geen foto’s van uw woning. Daarnaast is het vaak zo dat u de onderehandlingen moet voeren en dat u zelf de rondleidingen verzorgt. Bij De Voordeel Makelaar Tilburg is dit niet het geval! Wij zorgen ervoor dat voor slechts € 1649,- uw woning volledig wordt gefotografeerd en u totale ondersteuning krijgt van onze professionele makelaars tijdens het gehele verkoopproces van uw woning.

Goedkoop uw huis verkopen

Wilt u helemaal niets doen aan de verkoop van uw huis? Laat dan ook alles door ons verzorgen! Goedkoper, beter en professioneler kunt u niet vinden in Tilburg! Bij de Voordeel Makelaar Tilburg kunt u goedkoop uw huis verkopen.

Voordeel halen

Haal uw voordeel bij De Voordeel Makelaar Tilburg door de goedkope tarieven die wij hebben opgesteld. Naast onze voordelige tarieven bieden wij nog meer voordelen voor huisbezitters. Wij hanteren een flexibel bezichtiging beleid, waarbij we zowel ’s ochtend en ’s avonds als doordeweeks en in het weekend langs kunnen komen. Het hangt allemaal af van uw planning. Ook zorgen wij ervoor dat uw woning op Funda komt te staan, daar bevinden zich namelijk de meeste potentiële kopers. Tot slot zorgen we voor prachtige foto’s van uw woning. Dit doen wij door onze ‘mooi weer garantie’. Mocht het voorkomen dat het slecht weer is, dan komt onze makelaar op een ander moment langs om de foto’s alsnog te maken.

Interesse?

Wilt u op een goedkope manier uw woning verkopen en profiteren van de vele voordelen die wij als De Voordeel Makelaar Tilburg bieden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie over ons traject en onze werkwijze.

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6