Laden...

Goedkope makelaar Tilburg

Een huis verkopen brengt veel last en zorgen met zich mee. Wordt uw huis wel snel verkocht? Wat zijn de kosten om een makelaar in te schakelen? Zijn er nog meer onvoorziene kosten waar u rekening mee moet houden? Wellicht heeft u op het internet gekeken naar de dichtstbijzijnde makelaar en de tarieven. Wij kunnen stellen dat wij een goedkope makelaar in Tilburg zijn. Sterker nog, wij zijn de goedkoopste makelaar van Tilburg!

Vrijblijvend gesprek

Als goedkope makelaar zijn wij graag transparant over onze werkwijze, methode en tarieven. In tegenstelling tot veel andere makelaardijen hanteren wij geen courtage, maar een vaste lage prijs. Een courtage is de vergoeding die een makelaar krijgt voor zijn begeleiding nadat de woning is verkocht. Echter laten wij dit gedeelte achterwege en hanteren we een vast tarief. Het is namelijk wel zo fijn om te weten waar u aan toe bent. Open, eerlijk en goedkoop, dat is De Voordeel Makelaar Tilburg!

Goedkope makelaar tijdens het verkoopproces

Onze makelaars begeleiden u tijdens het gehele verkoopproces. Vanaf het begin van het traject heeft u dezelfde makelaar die u ondersteunt en begeleidt. Zo weet de makelaar altijd waar het over gaat en is hij nauw betrokken bij het gehele traject. Ook is het fijner voor u om contact te hebbenmet dezelfde makelaar.

Hulp tijdens het verkoopproces? U beslist hoeveel hulp!

Onze makelaars regelen de professionele foto’s voor u inclusief de brochure en plattegronden van uw woning. Ook komen deze foto’s op Funda te staan met een bijbehorende verkopende tekst. Als u een uitgebreid pakket neemt, verzorgt onze makelaar de bezichtigingen. Wanneer u voor ons voordeelpakket kiest, moet u de bezichtigingen zelf regelen. Onze makelaars helpen u standaard bij het onderhandelingsproces, het opstellen van de koopovereenkomst en de begeleiding tijdens het notarieel proces. Uiteraard bent u zelf ook nauw betrokken bij het proces, aangezien u degene bent die bevoegd is om te tekenen. Onze makelaars zijn er om u te begeleiden, adviseren en werk uit uw handen te nemen, maar u maakt uiteindelijk de keuze om uw huis wel of niet te verkopen.

Interesse in een goedkope makelaar?

Heeft u interesse in een professionele makelaar in de omgeving van Tilburg die goedkoop is? Dan bent u bij de Voordeel Makelaar Tilburg aan het juiste adres! Onze makelaars zijn vakbekwaam en adviseren en ondersteunen u op de juiste manier bij het gehele verkooptraject. U kunt zonder zorgen dit project aan ons overlaten. Voor vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen!

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6