Laden...

Huis verkopen Tilburg

Wilt u uw huis verkopen in Tilburg, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? De Voordeel Makelaar Tilburg helpt u graag hierbij. Wij begeleiden en ondersteunen u bij het verkoopproces, zodat u uw woning tegen de beste prijs verkoopt. Wij lichten u graag in een aantal stappen toe hoe wij u helpen bij het verkopen van uw huis in de omgeving Tilburg.

Werkwijze huis verkopen

Het verkopen van uw huis hoeft in deze tijd geen kunst meer te zijn. Het verkopen van uw woning tegen de beste prijs daarentegen is een vak apart.  Met onze ervaring, uitgebreid netwerk en marktkennis kunnen wij u hier als de Voordeel Makelaar Tilburg uitstekend bij helpen. Wij bespreken stapsgewijs hoe wij te werk gaan om uw huis op een efficiënte en snelle manier te verkopen tegen een zeer scherp tarief:

Stap 1. Gratis waardebepaling

Allereerst plannen we samen een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een indicatie van de waarde van uw woning en de verschillende verkoopmogelijkheden. Dit is de ideale manier om een eerste indruk te krijgen en elkaar te leren kennen. Daarnaast zullen wij een toelichting geven over onze werkwijze. U zit uiteraard nog nergens aan vast.

Stap 2. Verdere informatie bespreken

Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze diensten, nemen wij alles rustig een tweede keer met u door en beantwoorden we al uw vragen. Uw wensen staan immers centraal. Om uw woning voor een goede prijs te kunnen verkopen, is het belangrijk om uw woning voor de juiste vraagprijs in de markt te zetten. Hierbij kunnen we verschillende strategieën hanteren. Daarom komen wij uiteraard graag een tweede keer bij u langs om zo het maximale er uit te halen.

Stap 3. Professionele beeldvorming

Voor de beeldvorming van uw woning is een nette en mooie uitstraling van groot belang. De eerste indruk van uw woning is erg belangrijk. Een potentiële koper moet het gevoel hebben dat het een prettige woning is en moet verleidt worden tot het planne van een bezichtiging . Om dit gevoel goed over te brengen op beeld, maakt onze professionele fotograaf prachtige foto’s van uw woning. Daarnaast tekenen we de plattegronden uit.

Stap 4. Funda publicatie

Wanneer de beeldvorming compleet is, wordt uw woning op Funda gepubliceerd. Zo bereikt u op een efficiënte manier potentiële kopers. Wij zorgen ervoor dat de foto’s met bijbehorende tekst en de plattegronden hier op komen te staan. Daarnaast wordt uw woning op meerdere woningsites zoals Pararius en Huispedia geplaatst en wordt er een facebook campagne gestart.

Stap 5. Bezichtigingen

Gedurende het verkoopproces verzorgen wij meestal de bezichtigingen, zo wordt u totaal ontzorgd. Uiteraard kunt u ook zelf de bezichtigingen regelen als u dat wilt. Tijdens de bezichtigingen achterhalen wij waarom de potentiële kopers geïnteresseerd zijn in uw woning. Deze informatie is cruciaal voor de volgende fase.

Stap 6. Koopovereenkomst en notaris begeleiding

Wanneer u overgaat tot de verkoop van uw huis, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin staan de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Deze koopovereenkomst wordt stapsgewijs doorgenomen met u, zodat u weet waar u en de koper voor tekenen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Daarna gaat deze overeenkomst naar de notaris. De notaris zal een akte van levering en een nota van afrekening opstellen. Ook daar wordt alles nogmaals gecontroleerd. Na het ondertekenen van de leveringsakte bij de notaris, is uw woning definitief verkocht, gefeliciteerd!

Uw woning in omgeving Tilburg verkopen?

Wilt u ook uw huis verkopen bij de Voordeel Makelaar in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we alles kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6