Laden...

Huis verkopen Tilburg

Wilt u uw huis verkopen in Tilburg, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? De Voordeel Makelaar Tilburg helpt u graag hierbij. Wij begeleiden en ondersteunen u bij het verkoopproces, zodat u uw woning tegen de beste verkoopt. Wij lichten u graag in een aantal stappen toe hoe wiju helpen bij het verkopen van uw huis in omgeving Tilburg.

Werkwijze huis verkopen

Het verkopen van uw huis is een lastige en grote klus. Dit proces kan iets langer duren dan verwacht en daarom helpen wij u hier als de Voordeel Makelaar Tilburg graag bij. Wij bespreken stapsgewijs hoe wij te werk gaan om uw huis op een efficiënte en snelle manier te verkopen:

Stap 1. Gratis waardebepaling

Allereerst plannen we samen een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een indicatie van de waarde van uw woning en de verschillende verkoopmogelijkheden. Dit is de ideale manier om een eerste indruk te krijgen en elkaar te leren kennen. Daarnaast zullen wij een toelichting geven over onze werkwijze en tarieven.

Stap 2. Verdere informatie bespreken

Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze diensten, nemen wij alles rustig met u door.Uw wensen staan centraal bijons. Om uw woning voor een goede en reële prijs te kunnen verkopen, is het belangrijk om uw woning voor de juiste vraagprijs in de markt te zetten. Daarom komen wij uiteraard bij u langs om uw gehele woning uitgebreid te bekijken.

Stap 3. Professionele beeldvorming

Voor de beeldvorming van uw woning is een nette en mooie uitstraling van groot belang. De eerste indruk van uw woning is erg belangrijk. Een potentiële koper moet het gevoel hebben dat het een prettige woning is. Om dit gevoel goed over te brengen op beeld, maakt onze professionele fotograaf prachtige foto’s van uw woning. Daarnaast maken tekenen we de plattegronden uit.

Stap 4. Funda publicatie

Wanneer de beeldvorming compleet is, wordt uw woning op Funda gepubliceerd. Zo bereikt u op een efficiënte manier potentiële kopers. Wij zorgen ervoor dat de foto’s met bijbehorende tekst en de plattegronden hier op komen te staan.

Stap 5. Bezichtigingen

Gedurende het verkoopproces kunnen wij voor u de bezichtigingen verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de bezichtigingen regelen als u dat wilt. Tijdens de bezichtiging kunt u achterhalen waarom de potentiële koper geïnteresseerd is in uw woning. Deze informatie is waardevol voor in een volgende fase.

Stap 6. Koopovereenkomst en notarisbegeleiding

Wanneer u overgaat tot de verkoop van uw huis, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin staan de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Deze koopovereenkomst wordt stapsgewijs doorgenomen met u, zodat u weet waar u en de koper voortekenen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Daarna gaat deze overeenkomst naar de notaris. De notaris zal een akte van levering en een nota van afrekening opstellen. Ook daar wordt alles nogmaals gecontroleerd. Na het ondertekenen van de leveringsakte bij de notaris, is de woning niet meer in uw eigendom.

Uw woning in omgeving Tilburg verkopen?

Wilt u ook uw huis verkopen bij de Voordeel Makelaar in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we alles kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!