Laden...

Kosten makelaar Tilburg

Veel makelaardijen zijn onduidelijk over de kosten van een makelaar. Vaak wordt u verrast door hoge kosten.Wij van De Voordeel Makelaar Tilburg brengen hier graag verandering in. Wij zijn transparant over onze kosten in tegenstelling tot veel andere makelaardijen. Wij hanteren geen courtage maar een vaste lage prijs. Zo is het voor iedereen mogelijk om een huis op een gemakkelijke en goedkope manier te verkopen zonder zorgen. Bent u benieuwd naar de kosten van de Voordeel Makelaar in Tilburg? Wij bespreken graag open en eerlijk onze tarieven.

Kosten en tarieven makelaar Tilburg

De Voordeel Makelaar Tilburg biedt een uniek concept. Wij bieden uitsluitend verkoopbegeleiding aan, zodat we ons volledig kunnen richten op het verkopen van uw woning. Ook zijn wij transparant over onze tarieven, wel zo fijn als u wilt weten waar u aan toe bent aan het einde van de rit.

Kosten makelaar voordeelpakket

De Voordeel Makelaar Tilburg biedt twee verschillende pakketten aan. Het eerste pakket is een voordeelpakket van € 1049,-. Met dit pakket heeft u recht op 20 professionele foto’s inclusief een brochure en plattegronden. Daarnaast wordt uw woning drie maanden lang op Funda geplaatst. Na drie maanden is het mogelijk om nog een extra periode van 12 maanden toe te voegen voor een extra bedrag van € 80,-. Zo blijft uw woning een langere periode zichtbaar op Funda, dit zorgt voor een hogereverkoopkans. Naast de plaatsingen op Funda krijgt u volledige begeleiding tijdens het verkooptraject door dezelfde makelaar. Daarnaast worden de onderhandelingen, het opstellen van de koopovereenkomst en de begeleiding tijdens het notarieel proces verzorgd door ons. Het enige wat u zelf moet doenzijn de bezichtigingen. En dat maar voor €1049,-!

Kosten makelaar uitgebreid pakket

Het tweede pakket dat wij bieden is een uitgebreid pakket voor slechts€ 1649,-. In dit pakket verzorgen wij 35 professionele foto’s inclusief een brochure en plattegronden. Ook in dit pakket plaatsen wij foto’s van uw woning op Funda voor drie maanden (voor € 80,- is het mogelijk om de plaatsing uit te breiden naar 12 maanden). De makelaar zorgt voor de volledige begeleiding van het verkooptraject, inclusief de bezichtigingen, onderhandelingen, opstellen koopovereenkomst en de begeleiding tijdens het notarieel proces.

Welk pakket kiest u?

De keuze voor het juiste pakket is aan u. Uiteraard helpen we u graag bij het kiezen van het juiste pakket. Zowel het voordeelpakket als het uitgebreide pakket zijn zeer voordelig. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen. Wij helpen u graag verder.

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6