Laden...

Over ons

Wat maakt De Voordeel Makelaar Tilburg zo uniek?

De Voordeel Makelaar Tilburg is een jonge dynamische makelaardij. Tevens zijn wij graag transparant over onze tarieven. In tegenstelling tot veel andere makelaardijen hanteren wij daarom geen courtage maar een vaste lage prijs. Waarom zou u een makelaar meer betalen voor een hogere woningwaarde? Een makelaar verleent immers dezelfde diensten. Door onze transparantie weet u precies waar u aan toe bent alvorens contact met ons op te nemen. Wel zo fijn.

Vanwege de beperkte leenmogelijkheden vanaf 2018 kunt u nog maar 100% van uw woningwaarde financieren met uw hypotheek. Alle bijkomende kosten die gepaard gaan met de aankoop van een nieuwe woning worden volledig op uw eigen portemonnee verhaald. Denk hierbij aan ongeveer 6 procent van de waarde van uw nieuwe woning. De Voordeel Makelaar Tilburg hanteert voor een full service pakket slechts €1449,- incl. Vanwege deze besparing ten opzichte van andere makelaardijen heeft u meer financiële ruimte voor de aankoop van uw nieuwe woning. Zo heeft u de meeste kans om uw droomhuis daadwerkelijk te bemachtigen.

Wilt u liever zelf de bezichtigingen verzorgen, maar toch vertrouwen op de professionaliteit van een woningfotograaf en de onderhandelingstactiek van een makelaar? Ook dit is mogelijk bij De Voordeel Makelaar Tilburg. Voor slechts €949,- leveren wij 10 professionele foto’s aan, plaatsen wij uw woning op Funda, voeren wij voor u de onderhandelingen en stellen wij de koopovereenkomst op.

Betaal niet te veel en kies voor De Voordeel Makelaar Tilburg!

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6