Laden...

Voordelige makelaar Tilburg

Zoals onze naam al zegt: wij zijn De Voordeel Makelaar Tilburg, de meest voordelige makelaar in Tilburg en omgeving. Bij ons profiteert u niet alleen van de vaste lange prijzen die wij hanteren, maar ook van de bijkomende voordelen die wij standaard in onze pakketten aanbieden. Wij vragen in tegenstelling tot andere makelaardijen geen courtage voor de begeleiding die onze makelaar heeft verricht tijdens het verkoopproces. In plaats daarvan maken we gebruik van een vaste lage prijs en vele voordelen. Benieuwd naar onze voordelen als de voordelige makelaar in Tilburg? Lees dan snel verder.

Voordelig uw huis verkopen

Als voordelige makelaar in Tilburg hanteren wij twee pakketten: het voordeelpakket en het uitgebreide pakket. Het tarief voor het voordeelpakket bedraagt € 549,- en het uitgebreide pakket bedraagt €1249,-. Dit maakt ons de voordeligste makelaar in omgeving Tilburg. Haal uw voordeel hieruit!

Vele voordelen

Naast de prijs bieden wij nog meer voordelen als voordelige makelaar in Tilburg. Wij zetten de vele voordelen van de Voordeel Makelaar Tilburg voor u, als huisbezitter, op een rijtje:

  • Wij hanteren een zeer flexibel bezichtigingbeleid. Of u nou in de ochtend of in de avond uw bezichtiging wilt inplannen, alles is mogelijk bij de Voordeel Makelaar Tilburg. Ook zijn wij zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Het is maar net wat u schikt.
  • Wij zetten grotendeels in op online prestatie. Dit doen wij door professionele foto’s te maken van uw woning met een bijbehorende verkooptekst die potentiële kopers prikkelt. Deze foto’s en tekst over uw woning komen op Funda te staan. Met meer dan drie miljoen bezoekers per maand bereikt u via Funda de grootste doelgroep op een goedkope en effectieve manier.
  • Geheel kosteloze ‘mooi weer garantie’. Onze fotograaf maakt altijd de mooiste foto’s van uw woning. Hiervoor is het noodzakelijk om met mooi weer foto’s te maken van de buitenkant van uw woning. Dit is natuurlijk het mooist wanneer het mooi weer is. Daarom zal hij als het slecht weer is later terugkomen om alsnog prachtige foto’s te maken.

Haal uw voordeel bij de voordelige makelaar van Tilburg!

Wilt u op een voordelige manier uw woning verkopen met hulp van een professionele makelaar? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we een vrijblijvende afspraak met u in, zodat we het gehele proces kunnen bespreken. Uiteraard worden uw wensen meegenomen tijdens dit proces.

Enkele woningen die wij recent verkocht hebben:

Luchthavenlaan 8

L:uchthavenlaan

Naardenstraat 71

Naardenstraat

Sint Janstraat 6

Sint Janstraat 6